Mökkilupa, kausi

120,00 

Osasto:

Tuotekuvaus

Pyhäjärven osakaskunta tarjoaa mökin omistajalle kalastusluvan seuraavasti, luvan omistajana saat:

  • 1kpl koko kauden (1.5.-30.4.) kattavan viehekalastusluvan (max 2 vapaa)
  • Mökin omistaja voi luovuttaa kalastusluvan perheenjäsenilleen tai mökin vuokraajalle, kuitenkin yhdelle henkilölle kerrallaan. 
  • osallistua nuotta- sekä hoitokalastukseen, lisätietoa saat kysymällä 0504956414
  • kalastaa katiskalla, ei vaadi lupaa. Muista merkitä katiska riittävän isolla koholla/kanisterilla ja laita siihen nimesi ja puhelinnumerosi. 

Oston jälkeen saat sähköpostiisi lupakuitin, joka toimii lupatositteena. Tarkista myös roskapostikansio jos sähköpostia ei kuulu, viesti tulee info@pyhanvedet.fi osoitteesta. Voit tulostaa lupakuitin tai näyttää sen puhelimesta (sähköposti tai kuva/näyttökuva luvasta). Jos lupaa käyttää muu henkilö (perheenjäsen tai mökin vuokraaja) kuin luvan ostaja (mökin omistaja), toimita lupatosite myös hänelle. Voit esimerkiksi tulostaa lupatositteen ja laittaa sen näkyvälle paikalle, josta mökin vuokraaja sen löytää ja voi ottaa kuvan puhelimeensa tositteesta. Lupa tulee näyttää valvojan sitä kysyessä.

Muistathan että osakaskunnan luvan lisäksi pitää valtion kalastuksenhoitomaksu olla maksettuna 18-64 vuotiailla. Luvan saa ostettua https://verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/.

Vuokraamme myös kalastusvenettä sähköperämoottorilla, kaikuluotaimella sekä vapatelineillä. Hinta 40e/vrk ja lisävuorokaudet 25e. Tiedustelut 0504956414.

Jos tulee mitään kysyttävää, niin ota yhteys 0504956414, vastaamme mielellämme kalastukseen liittyviin kysymyksiin!

Antoisia kalastushetkiä ja kireitä siimoja,

Pyhäjärven osakaskunta

Hoitokunta